Tilausajot

Tarjouspyyntö
50-58-paikkaiset bussit ovat sisätiloiltaan laadukkaat

Matkusta aina huoletta!

Panostamme kuljetuksissamme aina laatuun, luotettavuuteen ja turvallisuuteen. Näillä arvoilla haluamme palvella asiakkaitamme nyt ja tulevaisuudessa.

Kauttamme saat laadukkaat tilausajopalvelut aina yksittäisistä matkoista isoihin kuljetuskokonaisuuksiin.

Autamme myös kaikissa bussimatkaan liittyvissä valmisteluissa, kuten aikataulu- ja reittisuunnittelussa sekä oheispalveluiden varauksissa ryhmille.

Alla lisää palveluistamme.

Pyydä tarjous

Yritys- ja edustuskuljetukset

Kalustossamme on sopiva vaihtoehto niin pienen kuin ison yrityksen tilaisuuksiin. Kuljetamme yrityksenne henkilökunnan ja vieraat luotettavasti laadukkailla busseillamme kokouksiin, yritysjuhliin ja suuriinkin konferensseihin.

Koulu- ja luokkaretkikuljetukset

Teemme luokkaretkestänne onnistuneen turvallisen ja luotettavan kuljetuksen avulla. Kerro meille ajatuksesi luokkasi kuljetustarpeista niin me hoidamme kaiken lopun aikataulutuksesta kuljetuksen toteutukseen asti.

Tapahtumakuljetukset

Kauttamme saat vaivattomasti myös messu-, konsertti-, teatteri-, festivaali- ja muut tapahtumakuljetukset.

Lentokenttäkuljetukset

Kuljetamme ryhmäsi lentokentälle ja autamme suunnittelemaan aikataulun, jotta ehdit kiireettä lennolle. Ja ryhmäsi palattua kotimaahan odottaa kuljettajamme jo lentokentällä jälleen ryhmääsi.

Satamakuljetukset

Viemme ja noudamme erikokoiset ryhmät niin Helsingin ja Turun satamista kuin pienemmistä sisävesisatamista.

Pelimatkakuljetukset

Kuljetuksiimme luottavat jo useat tamperelaiset ja pirkanmaalaiset urheilujoukkueet liigatasosta juniorijoukkueisiin. Myös joukkueen pelivarusteet mahtuvat hyvin tilaviin tavaratiloihin. Busseillamme kulkevat myös joukkueita kannustamaan lähtevät fanit.

Juhla- ja hääkuljetukset

Onko tiedossasi juhlajärjestelyt syntymäpäiville, häihin tai polttareihin – me huolehdimme myös juhlien kuljetukset.

Ulkomaankuljetukset

Laadukkaiden kotimaankuljetusten lisäksi bussimme kuljettavat ryhmät myös ulkomaille. Maailmaa nähneet ja kielitaitoiset kuljettajamme takaavat vaivattoman ulkomaanmatkan.

Etkö löydä sinulle sopivaa tapahtumaa?

Onko ajatuksissasi kuljetustarve, jota et löytänyt palveluistamme? Ota meihin yhteyttä niin tehdään suunnitelmistasi totta.

Pyydä tarjous